Krásne 3. miesto šiestakov na turnaji SUMMER CUP U12 v Aréne Sršňov

V horúcich augustových dňoch 30-31.8.2019 sa  naši šiestaci boli  schladiť na dobre obsadenom turnaji SUMMER CUP U12 v Arene Sršňov v Košiciach. Turnaja sa zúčastnilo 6 družstiev:

HK Sršne Košice, Penguins Prešov, HK Levice, Liba Academy, HKM Michalovce a HK Humenské Levy.

Prvý hrací deň turnaja vyšiel našim dievčatám a chlapcom výborne, keď porazili tímy Prešova /9:2/ a Levíc /4:2/. V závere prvého dňa sme však nestačili na tím Liba Academy /1:5/.     

Druhý hrací deň sme začali vysokou výhrou nad tímom HK Sršne Košice, ktorý sme zdolali 16:0. Turnaj sme ukončili zápasom s HKM Michalovce, ktorý splnil všetky atribúty derby zápasu, ako na ľade, tak aj v hľadisku. Susedovi z Dolného Zemplína sme po bojovnom výkone podľahli 2:7. Náš tím sa na turnaji umiestnil na peknom treťom mieste, ktoré je výsledkom usilovnej a poctivej práce našich mladých hokejistov a ich trénerov. Verím, že tento výsledok “nakopne” našich šiestakov k ďalším skvelým výsledkom začínajúcej sa novej hokejovej sezóny.  

                                   Konečné poradie:

  • 1. HKM Michalovce
  • 2. Liba Academy Čaňa
  • 3. HK Humenské Levy
  • 4. HK Levice
  • 5. Penguins Prešov
  • 6. HK Sršne Košice

Brankári: Soňa Kubaniová, Nina Chovancová Prvý rad zľava:    Michal Baník, Marek Beňo, Michal Janošov, Branislav Kaduk Druhý rad zľava: David Hitraček, Tomáš Chautur, Tréner: Milan Mach, Ivan Čerevka,                Adam Marcin, Samuel Horvát, Robin Homoľa.