TURNAJ FANNSPORT MICHALOVCE (30.8. – 1.9.2019)

Naše piatacké levíčatá sa počas víkendu zúčastnili veľmi dobre obsadeného turnaja v Michalovciach (8 účastníkov). Organizátormi boli zaradení do „A“ skupiny, kde sa postupne stretli s klubmi HC Košice, HK Spišská Nová Ves a Slávia Prešov.

Výsledky:
HK Humenské levy – HC Košice 1:7, gól: Godžak 
Výsledok zápasu bol pre Humenčanov veľmi krutý, keďže prakticky do polovice druhej tretiny bol stav stretnutia vyrovnaný 0:0. V závere tejto časti dostali tri zlepené góly a to ich položilo. V dovtedajšom priebehu nepremenili niekoľko vyložených šancí a súpera viackrát zachránila konštrukcia brány.

HK Humenské levy – HK Spišská Nová Ves 2:13, góly: Dubiak, Godžak
Naši zverenci nastúpili na zápas absolútne nekoncentrovaní, slabo korčuľovali, neboli dôrazní v súbojoch a zaostávali za súperom v každej činnosti. Výsledok hovorí jasnou rečou.

HK Humenské levy Slávia Prešov 3:6, góly: Hirjaková, Danko, Godžak
Zápas sme si prehrali sami slabou efektivitou. Z ôsmych samostatných nájazdov sme dokázali iba dvakrát prekonať súperovho brankára.

HK Humenské levy – Michalovce 3:3 nájazdy 1:0, góly: Godžak 2, Boris, nájazd Boris
V zápase sme museli dobiehať dvojgólové manko, z 0:2 sme otočili na 3:2. Vyrovnávajúci gól sme dostali poldruha minúty pred koncom zápasu. V rozstrele jediný nájazd premenil Š. Boris

HK Humenské levy – Hatvani Gigaszok 2:5, góly: Godžak, Boris
Zápas o konečné 5. miesto začal pre našich mladých hokejistov veľmi dobre, keď sme vyhrávali 1:0, ale následne aj po chybných výrokoch rozhodcov súper zápas otočil a radoval sa z víťazstva.

Celkovo môžeme turnaj hodnotiť pozitívne, deti si zahrali a otestovali svoju výkonnosť proti súperom s ktorými sa budú stretávať v dlhodobej súťaži, zohrali sa, tréneri videli, kde sú nedostatky a na ktorých činnostiach majú deti popracovať.

Hráči: T.Jarina,J.Dirbák,O.Rečny,H.Benejová,R.Danko,A.Harding,M.Harvilík,Š.Boris,S.Dubiak,B.Behúh,A.Rosík,A.Hirjaková,F.Sivák,D.Godžák, B.Šepeľa,R.Harding,T.Ivan,T.Kovalčín Tréneri: Milan Mach, Jozef Sorokáč

Konečné poradie (v zátvorke najlepší hráč tímu)
1. HC Bulls Vranov (Gabriela Lačná).
2. Mládež HC 46 Bardejov (Adam Rešetár). 
3. HK Spišská Nová Ves (Sebastián Polčík).
4. HC Košice (Dávid Janočko).
5. Hatvani Gigaszok (Emil Bodó).
6. HK Humenské Levy (Teo Jarina).
7. HA Slávia Prešov (Matúš Čob).
8. HK Mládež Michalovce (Timur Sobek).

Najlepší brankár turnaja: Richard Krominca (Mládež HC 46 Bardejov).
Najlepší obranca turnaja: Peter Vaľo (HC Bulls Vranov).
Najlepší útočník turnaja: Zseline Futer (Hatvani Gigaszok).

All stars: Matej Král (HK Spišská Nová Ves) – Dávid Godžák (HK Humenské Levy), Marco Karabas (HC Košice) – Samuel Čob (HA Slávia Prešov), Bátyi Boroka (Hatvan Gigaszok), Jakub Molnár (HKM Michalovce).