Sústredenie mladých hokejistov v Liptovskom Mikuláši

V termíne od 1.8 – 7.8. zorganizoval mládežnícky hokejový klub HK Humenské levy pre svojich zverencov sústredenie na Liptove. Zúčastnilo sa ho 47 detí (5 dievčat, 42 chlapcov) z hokejových tried 5. až 8. ročníka.

Mladí hokejisti si pod vedením trénerov Milana a Mareka Macha, Erika Dzobu, Jožka Sorokáča a trénera brankárov Rudolfa Jurčenka zdokonaľovali svoje zručnosti dvakrát denne na ľadovej ploche JL arény v Liptovskom Mikuláši, rovnako tak na suchu, kde sa venovali uvoľňovacím cvičeniam.

Deti mali okrem tréningových povinností aj ďalší bohatý spoločný program. Využili sa veľmi dobré možnosti v okolí na kolieskové korčule, zrelaxovanie v bazéne a nechýbala ani túra do nádhernej okolitej prírody Liptova, na Žiarsku chatu. V areáli internátu si zahrali futbal a iné loptové hry. Aj presun vlakom z Humenného do Liptovského Mikuláša a späť bol pre všetky deti veľkým zážitkom a dobrodružstvom.

Veľké ďakujem za zorganizovanie akcie patrí manažérovi HK Humenské Levy p. Davidovi Godžákovi, p.Petrovi Borisovi za presun hokejovej výstroje detí a samozrejme vedeniu HK Humenské Levy za podporu tejto akcie.

Veľmi pekne ďakujem.

S pozdravom,

Ing.Marek Dirbák