Sústredenie mladých hokejistov na Zemplínskej Šírave

V dňoch 20. – 23.júna 2019 sme sa zúčastnili sústredenia v krásnom prostredí Zemplínskej Šíravy v hoteli Chemes. Zúčastnených bolo celkovo 19 hráčov/18 chlapcov a 1 dievča/ kategórie 2. až 5. ročníka, tréneri: p. Jozef Sorokáč, p. Milan Mach a p. Erik Dzoba, vedenie zastupoval p. Marek Dirbák.

Program nášho sústredenia bol veľmi pestrý, hlavne so zameraním na tréningovú časť, ktorá bola dvojfázová, plávanie, futbalový turnaj, popri tréningoch sme absolvovali aj pešiu túru cez les na Vinné jazero, plavbu výletnou loďou, opekačku. Popri náročnosti tréningov sme si užili veľa zábavy, radosti, ktoré utužili kolektív našich hráčov navzájom. Aj napriek horúcemu letnému počasiu sme všetko zvládli k vzájomnej spokojnosti a sústredenie sa zaobišlo bez vážnejších zranení.

Na záver by som chcel poďakovať všetkým zúčastneným hráčom sa veľkú snahu trénovať, sústredenosť, podanie maximálnych výkonov, ďalej vedeniu hokejového klubu za zorganizovanie tak pekného sústredenia a celého programu a p. trénerom za prípravu kvalitných tréningov. Verím, že naším hráčom toto sústredenie prinieslo veľa cenných poznatkov do ďalších tréningov a že sa nám aj v budúcnosti podarí zorganizovať, čo najviac takýchto akcií.

V Humennom 24.06.2019                   Jozef Sorokáč, tréner