Siedmaci na turnaji BOSPOR CUP 2019 v Bohumíne

V dňoch 27.-29.12.2019 sa siedmaci a niektorí ôsmaci HK HUMENSKÉ LEVY zúčastnili turnaja BOSPOR CUP 2019 v Bohumíne v Českej republike.

Klub HK HUMENSKÉ LEVY reprezentovali:
Dominik Foltán, Nina Chovancová – Samuel Šimon, Lukáš Šuľák, Roman Szabó „C“, Klára Macková, Ondrej Grajcar, Katarína Šimkaninová – Marko Židzik, Jozef Baník, Marek Šimkanin, Hugo Kraus, Patrik Horňák, Dušan Habina, Martin Janošov, Patrik Čerevka, Filip Varga.

Chlapci a dievčatá sa mali možnosť porovnať s tímami HC BOSPOR BOHUMÍN – ČR, HC Ďáblici Nový Jičín – ČR, HC Energie Karlovy Vary – ČR a Teed Teeve Thunder – Kanada. Treba športovo uznať, že zúčastnené tímy ich prevýšili nielen fyzickými parametrami, ale aj po hokejovej stránke. Aj takto však naši hráči naberali skúsenosti, ktoré budú môcť využiť vo svojom ďalšom hokejovom raste. Veľkým pozitívom turnaja bolo správanie sa chlapcov a dievčat počas celého turnaja, v priestoroch nádherného športového komplexu Bospor Bohumín, v šatniach, na ubytovni,  ako aj povzbudzovanie rodičov za akéhokoľvek stavu, čo ocenili domáci organizátori a aj zástupcovia ostatných klubov s ktorými sme si vymenili kontakty a ktoré prejavili záujem o zúčastnenie sa turnajov v Humennom v akýchkoľvek kategóriách.