Turnaj predprípravky 1. ročníka základných škôl

Dňa 8. decembra 2019 zorganizoval hokejový klub HK Humenské levy turnaj predprípravky 1. ročníka. Na turnaji sa po minulej, veľmi dobrej skúsenosti s druhákmi, zúčastnili znova štyri družstvá, dve domáce HK Humenské levy a dve družstvá HK Mládež Michalovce. Pre deti to bol obrovský zážitok, pretože mnohí z nich mali na sebe prvýkrát ozajstné zápasové dresy. Malí prváčikovia a škôlkári dali do zápasov úplne všetko, žiaden puk pre nich nebol stratený, bojovali s urputným nasadením. Hoci to samozrejme ešte nešlo úplne podľa ich predstáv a puk ešte tak neposlúchal, do každého zápasu nastupovali s nadšením a hrdosťou.

V hľadisku deti neustále povzbudzovalo niekoľko desiatok hrdých rodičov a rodinných príslušníkov.

Na záver turnaja prišlo najočakávanejšie vyhodnotenie turnaja. Pre každé družstvo bol prichystaný pohár za umiestnenie a každé z detí dostalo vytúženú medailu. Nikto nezostal skrátka, čo je pri týchto deťoch najdôležitejšie. Ceny odovzdával predseda HK Humenské levy Ing. Marek Dirbák.  

Zúčastnené tímy a poradie po turnaji:

1. HK Mládež Michalovce – biely
2. HK Humenské Levy – modrý
3. HK Mládež Michalovce – oranžový
4. HK Humenské Levy – farebný

Hokejový klub HK Humenské Levy reprezentovali:

Harakaľ Matúš, Kaduk František, Bičej Maxim, Macko Timotej, Bláž Róbert, Petko Erik, Kováč Damian, Dankovič Pavol, Dankovičová Lianka, Šimurda Filip, Goga Marko, Kislíková Marianna, Kortus Filip, Goroľ Dominik

Brankári : Popčáková Nelka, Chromý Richard

Tento nádherný turnaj sa mládežníckemu hokejovému klubu HK Humenské levy podarilo zorganizovať vďaka podpory mesta Humenné, Správy Športových a rekreačných zariadení a rodičom maličkých hokejistov. Všetkým úprimne ďakujeme.